1991-2000

1991 – 92

V tomto ročníku jsme si zopakovali loňské umístění a skončili jsme v I.A třídě 2.místo. Za Slovan nastupovali: brankáři Končel, Klos a Pergl, dále Hloušek, Abrhám, Pelc, Šála, Pečenka, Tvrdík, Strejc, Rys, Novák, Šípal, Mašek, Hamerle, T.Suchopár, Brynda, Stolár, Černý, Jelínek. Novým předsedou oddílu se stal F.Červenka.

1992 – 93

V letošní sezoně jsme obsadili 4.místo v I.A třídě. Nejčastěji nastupovali: brankáři Pergl, Tauš, Stůj a Vých, dále Hloušek, Abrhám, Pelc, Rys, T.Suchopár, Tvrdík, Jelínek, Pečemka, Novák, Šípal, Šála, Brynda, Mašek, Bulant, Stolár, Kuboušek, Härting. Předsedou oddílu byl zvolen M.Bárta, a sekretářem P.Šála.

pripravka93

Přípravka Slovanu Kladno pod vedením p.Korfa v roce 1994

1993 – 94

A-mužstvo obsadilo v I.A třídě 8. místo. Za Slovan nastupovali: brankáři Vých, Končel a Macháček, dále Brynda, Härting, Mašek, Kuboušek, Pelc, Novák, Stolár, T.Suchopár, Tvrdík, Ciniburk, Zítka, Kotelenský, Šípal, Čimera, Břeh.

zaci94

Mužstvo žáků Slovanu Kladno pod vedením Josefa Švagra v roce 1994

1994 – 95

V této sezoně jsme se V I.A třídě umístili na 9.místě. V soutěži nastupovali: Brankáři Pergl, Tauš a Končel, dále Špalek, Novák, Pelc, F.Stolár, T Suchopár, Strejc, Šípal, Mašek, Abrhám, M.Tyburec, P.Havelka, Poupě.

1995 – 96

Slovan v I.A třídě jsme obsadili 5.místo. Pod vedením trenéra P.Suchopára nastupovali tito hráči: brankáři Konšel, Hrádek a Tauš, dále Pelc, F.Stolár, Mašek, Tvrdík, Brynda, Havelka, Machač, Abrhám, Zítka, Novák, M.Šípal, Spilko, T.Suchopár, Šála, M.Tyburec, Kadera, Müler. Předsedou oddílu byl zvolen V.Beránek, a sekretářem J.Novák.

Slovan Kladno uspořádal I. ročník „Zimní ligy Slovan Kladno“. Prvého ročníku se zúčastnilo 8 mužstev. Zápasy se hráli v sobotu a neděli skoro přes celou zimní přestávku. Prvním vítězem tohoto turnaje se stalo mužstvo Chmelu Mutějovice.

1996 – 97

V I.A třídě jsme skončili na 10.místě. Pod vedením trenéra J.Bártka hráli: brankáři Litera, Pergl, Končel a Bůžek, dále hráli Spilko, Abrhám, Boťa, Brynda, Mašek, Tvrdík, Šála, Strejc, T.Suchopár, Machač, M.Tyburec, Novák, Pelc, Šípal, Špalek, Müler, Kulhánek.

1997 – 98

V této sezoně jsme v I.A třídě obsadili 13.místo a v další sezoně nás čekal I.B třída. Krize našeho mužstva se prohlubovala ale rozhodně se nezastavila. Trenér M.Supáček vedl tyto hráče: brankáři Bůžek, Litera, Adameček, dále Tvrdík, J.Novák, M.Novák, Pelc, Kulhánek, Vaigl, Müler, Šípal, M.Tyburec, Strejc, Poupě, J.Tyburec, Mašek, T.Suchopár, Kureš, Říha, Abrhám, Machač, Šála, Spilko, Špalek, Boťa. Do funkce sekretáře byl zvolen P.Suchopár.

První úvahy o zatravnění hrací plochy se začali ozývat na přelomu šedesátých a sedmdesátých let. V tomto roce jsme od ČSTV na akci „zelený trávní“ získali grant 300 000 Kčs. Ty jsme použili na položení drenáží pod celou hrací plochou.

II. ročník „Zimní ligy Slovan Kladno“ vyhrálo mužstvo Kabla Kročehlavy.

1998 – 99

V I.B třídě jsme obsadili 12 místo, a náš pád z krajských soutěží zastavil až Okresní přebor. Za Slovan nastupovali: brankáři Litera, Adamčik, Hrádek, dále Radosta, M.Tyburec, J.Tyburec, Špalek, Machač, Šála, Novák, Poupě, Boťa, Šípal, Stolár, Pelc, Urban, Strejc, T.Suchopár, Kubín, Spilko, Kulhánek, Mašek, Havelka.

Mladší žáci Slovanu Kladno obsadili v okresním přeboru Třetí místo za stochovem a unhošťí Mužstvo vedli Pavel Jelínek, Jan Abrhám a Jindřich Meisner

zaci98

Stojící treneři: J.Abrham, J. Meisner, P. Jelínek. Stojící hráči :Hromádka, Obermajer, Kvítko, Chalupný, Hlíza , Machek, Ferneze. Klečící hráči : Šrubař, Franta, Matěj Pejša, Lenárt, Tomáš Pejša, Abrhám, Rys, Mareška, Jakub Pejša.

III. ročník „Zimní ligy Slovan Kladno“ vyhrál Slavoj Kladno.

1999 – 00

Okresní přebor nás zastihl v již se lepšící formě a tak jsme obsadili 2.místo. Za Slovan nastupovali: brankáři D.Novotný, Adamčik, Hrádek, dále Pařízek, M.Tyburec, J.Tyburec, Špalek, Machač, Šála, Novák, Poupě, Stolár, Pelc, Urban, Vaigl, T.Suchopár, Kotelenský, Spilko, Kulhánek, Vlček.Trenér M.Supáček

Z peněz které jsme dostali od ČSTV jsme ještě financovali v tomto roce do vybudování studny. Měli jsme odvodněné hřiště, ale stále jen škvárové.

studna89

Studna se měla stát řešením nedostatku vody, ale nikdy nesplnila očekávání které výbor vkládal do jejího vyhloubení.

Mužstvo starších žáků se stalo okresním přeborníkem a zajistilo si pro příští sezónu účast v krajské I A třídě. Trenér mužstva byl R.Madea. Hráči : Machek, Pavlosek, Evan, Obermajer, Ferneza, Studený, Valenta, Yaskin, Zobina, Pokorný, Petřík, Michal, Sybol, Kvítek, Šimek,Sadykov,Lukšíček, Vinš, Franta.

stzaci00

Hurá, vybojovali jsme krajskou soutěž. Radost starších žáků po skončení posledního zápasu byla veliká.

IV. ročník „Zimní ligy Slovanu Kladno“ vybojovalo SK Kladno“A“.

2000 – 01

V Okresním přeboru jsme skončili na 6. místě. Za Slovan nastupovali: brankáři Ciniburk, Novotný a Macík, dále, Poupě, J.Tyburec, Tvrdík, Moulis, Vlček, Spilko, Kotelenský, Novák, Šála, Turčik, Stolár, Tlustý, Fenik, pod vedením trenéra Supáčka.

V tomto roce nám byla naposled udělena výjimka a ročník 2002 – 2003 se již na škváře nesměl hrát. Po třech letech váhání jsme museli přijmout razantní rozhodnutí a díky P.Šálovi a L.Poštovi se toto rozhodnutí začalo realizovat.

V I A třídě se starší žáci umístili na 3 a mladší žáci na 5 místě. Za starší žáky nastupovali nejčastěji Korpa, Škopek, Hanzlík, Březina, Pelc, Výravský, Houska, Bolen, Čapinský, Michal, Sibol, Herink, Pavlosek, pod vedením R.Madei. Za mladší žáky pak, Machek, Kejha, Kejhová, Plevák, Kvítek, Obermajer, Hromádka, Hlíza, Formánek, Rys, Kučaba, Švagr, a Šrubař, pod vedením trenéra Franty.

V. ročník „Zimní ligu Slovanu Kladno“ vyhrálo mužstvo Slavoje Koleč.